Nu faen!

Nu börjar jag känna motivationen komma smygande lite smått. Har gjort upp en meny med en massa goda och lätta måltider för kommande vecka. Ska bara komma iväg och shoppa lite matvaror så att jag faktiskt kan laga mat. 

Blev ingen motion idag, jag var trött och sov länge och hann inte mer än att duscha innan gäster kom för kvällens grillning. Har ätit alldeles för mycket men jag var helt sjukt hungrig! Sitter iaf på jobbet nu och kan redan nu konstatera att matintaget i natt är betydligt mindre än vad det varit tidigare nätter. 

From imorgon är det hårda tag som gäller! Jag har inga föreställningar alls om att nå mitt delmål i tid men jag ska iaf ner de här kilona jag har gått upp de senaste veckorna, jag gissar på att det är 3-4kg. Är jag nere på samma vikt i slutet av sommaren som jag hade i början är jag faktiskt nöjd. Och jag ljuger inte äns lite då, jag kommer vara ärligt nöjd för jag går alltid upp när jag är hemma hos mina föräldrar. I år är dock året jag ska bryta trenden!

From imorgon ska jag återigen vara duktig med dagens. Jag har upptäckt att jag egentligen inte har en aning om hur mycket jag får i mig om jag inte skriver ner det och räknar ut points. Nu tusan är jag tillbaka på banan igen! Wohoo! 

Duktiga jag...

....har varit ute och sprungit 3 gånger denna veckan. Känns så underbart skönt att ha kommit igång med motionen igen, nu ska jag bara fortsätta med det! Har sprungit samma runda alla gånger och har förbättrat min tid med 1 minut varje gång.

Det går åt fel håll men jag mår ändå bra

Allt går åt helevet med maten hela tiden för mig just nu. Jag ser framför mig hur jag kommer sitta här i slutet av sommaren och väga lika mycket som när jag började min viktresa men just nu har jag ingen motivation att göra något åt det. Planerar att ut och jogga imorgon det första jag gör och hoppas att det är början på mitt nyttiga tänkade igen.

Jag njuter av sommaren iaf, har inte varit så här mycket ledig sedan jag var finnig tonåring. Solbrännan är på gång och jag bara mår bra. Fortsätter sommaren så här bra så kommer jag kunna leva på det här riktigt länge. Än så länge har sommaren bestått av: grillning, båttur, solande, badande, utflykter, testa nya badplatser, umgås med kära vänner och självklar jobb.

Jag mår så himla bra just nu även om vågen visar på plus. Det känns fel men ändå rätt att det är så...

Ha det så bra i sommarvädret, vad det nu innebär för dig.


Dagens 30/6

Frukost: 2 smörgåsar med ost (3,5p)
Lunch: 1 Allévo shake (2p)
Kvällsmat: 2 kroppkakor och 2 smörgåsar med skinka (8p)
Kvällsfika: 1 smörgås med leverpastej, kaffe och frukt (2p)

Tillåtna points per dag: 22p
Använda points: 15,5p
Sparade points: 6,5p

Har mest sovit hela dagen. Jag lyckas inte få fart på mina rutiner, jag är hemma för att sova men annars är jag iväg någonstans hela tiden. Är det inte jobbet har jag något planerat. Det här med motion hinns inte riktigt med känns det som. Men jag ska verkligen försöka bättre mig. Jag vill gärna ge mig ut och motionera direkt när jag vaknat men nu med denna värme vi har så känns det inte så lockande att ge sig ut mitt på dagen som det faktiskt är när jag vaknar. Och sen har jag som sagt planer men denna vecka är målet att komma ut och motionera iaf 3 gånger. Jag borde klara det!

Veckans dag för vägning börjar närma sig och jag ser verkligen inte fram emot den. Usch och fy säger jag bara! Det kommer vara ännu ett plus på vågen för mig. Och det gör mig så jävla förbannad på mig själv! Jag vet ju att jag kan det här med att äta nyttigt och motionera, så varför kan jag inte göra det när jag kommer hem till staden där jag är uppväxt?!? Det har alltid varit så här. Jag bor i en annan stad och går ner i vikt och så åker jag hem till mina föräldrar över sommaren och så går jag upp det där jag gått ner. Ok, då har jag ju inte gått ner så mycket som jag har gjort nu men några kilon är det iaf. Jag hoppas att jag under resten av sommaren kommer kunna ta mig själv i kragen och fixa det här. Mitt delmål på -5kg tror jag inte jag kommer nå, men ärligt talat är jag nöjd om jag bara håller mig på den vikt jag hade när jag kom hit i början av juni.

Nu ska jag fortsätta jobba i 2,5timme till innan jag får åka hem och sova. Funderar på om jag ska ta min motion redan på morgonen när jag kommer hem. Ska testa och se om det funkar. Ha det så bra i den underbara sommarvärmen!

RSS 2.0