Tidsbrist

Ok, det här att jag ska skriva dagens lista funkar inte riktigt just nu. Jag har alldeles för mycket att göra för att spendera tid framför datorn. Så jag tar och förlänger pausen till jag åker hem igen och fått tillbaka mina rutiner.

Hoppas det går bra för er istället, har inte hunnit kolla era bloggar heller men jag håller tummarna för er och hejar på er i min tysthet.

Säger bara:

Mitt internet suger! Men nu ska det nog vara fixat och därför är det nya hårda tag som gäller med det här bloggandet!

Återkommer inom kort med dagens lista.....

Skämmigt erkännande

Jag skäms för att erkänna det här men jag har gått upp 5kg i sommar. Jag mår skit dåligt, känner mig bara som en fet kossa och är så fruktansvärt besviken på mig själv. Men nu ska det bli ändring på det här! Jag vet att allt hänger ihop med att jag inte har räknat points och av någon anledning bemödar jag mig inte att räkna points om jag inte kan anteckna det här på bloggen. Och jag har haft ursäkter för att inte blogga, det har varit tidsbrist, inte tillgång till internet, tagit en paus och så vidare. Men nu ska det ta mig tusan bli ändring på det här, I'm back!

Jag funderar på att köra Cambridge eller någon annan pulverdiet ett tag framöver för att verkligen bryta mina vanor som jag utvecklat denna sommar. Har skaffat mig ett sockerberoende som heter duga, lever på mackor och motion finns inte i mitt vokabulär. Jag känner att det behövs drastiska förändringar om det ska hända något.


RSS 2.0