Dag 3

Idag har varit en mindre lyckad dag, jag har inte hunnit motionera och jag har ätit alldeles för mycket onyttigt men det får vara så. Nya tag imorgon.

Igår var dock en mycket bättre dag, var ute och sprang 2,5km och körde ett kortare styrkepass. Styrketräning är något jag tycker är skittråkigt rent ut sagt och har inte kört det på hela sommaren så jag kan lova att det känns idag, speciellt i armarna.

Kör på korta inlägg just nu, jobbar mycket och är väldigt trött men hellre kort än inte alls.

Dag 1

Idag var alltså första dagen på min nysatsning. Det har gott riktigt bra! Jag har ätit bra under dagen och sitter nu i soffan och är mätt och nöjd utan att vara helt uppsvälld r/t att jag ätit för mycket. Jag har varit ute och promenerat raskt i terräng i hela 85minuter. Helt underbart skönt var det! Hittade en massa blåbär så nästa lediga stund ska jag ge mig ut och plocka bär för fulla muggar.

Det blir inte något längre inlägg idag men jag är här iaf. Nu ska det sovas så jag orkar upp till jobbet imorgon, 2a dagen av 6 i rad.

Back to start

Det är lite så det känns, sommaren är snart slut och jag kan erkänna att de mål jag hade inför sommaren inte riktigt är uppnådda. Men, och det är ett stort men, jag har inte gått upp i vikt över sommaren som jag brukar och det får jag väl vara nöjd med. Eller rättare sagt, det är jag nöjd med. Jag har mest stått och trampat på samma vikt hela sommaren, lite upp och ner har det gått beroende på vad som hänt under helgen. Varför är det alltid helgerna det hänger på?

Efter att ha levt de senaste månader lite spartanskt med inställningen: Jag ska inte bo här så länge till, har jag nu bestämt mig för att vara kvar på denna ort ytterligare 6-12 månader, vilket innebär att jag ska skaffa mig ett gymkort samt få ordning på mina rutiner.

Jag ska kolla upp det här med gymmet under de närmsta veckorna, än så länge är det så fint väder ute att jag nöjer mig med att springa/promenera + att jag ska vara bortrest två veckor i september så jag tänker mig ett medlemskap först efter det.

Jag har inte hunnit läsa igenom alla bloggar där ute men är det någon som är sugen på eller till och med planerar för någon utmaning så är jag inte sen att hänga på. Nu är det hårdhandskarna som gäller!

RSS 2.0